Ben je op zoek naar een huishoudboekje in Excel? Zoek dan niet verder, want je bent bij ons aan het juiste adres! Excel is uitermate geschikt als huishoudboekje en er is veel mogelijk. Wij hebben daarom ook een digitaal huishoudboekje voor je gemaakt, die je onderaan deze pagina kan downloaden. Weet je niet wat een huishoudboekje is? Lees dan vooral verder.

Wat is een huishoudboekje?

Een huishoudboekje is een bestand waar jij je financiële situatie in kaart brengt. Je kunt zien wat je inkomsten en uitgaven zijn. Ook kun je zien welke uitgaven jij recent hebt gemaakt. Door het gebruik van een huishoudboekje krijg je een beter inzicht in je financiële situatie. Hierdoor kun je betere financiële keuzes maken. Een huishoudboekje wordt ook wel een kasboekje genoemd.

Waarom Excel?

Excel is een handig programma die veel mensen gebruiken en makkelijk in de omgang is. Mocht je nu geen Microsoft Excel hebben, dan kun je altijd nog OpenOffice downloaden. Wij hebben ons huishoudboekje namelijk ook met OpenOffice gebouwd.

Huishoudboekje downloaden

Door op onderstaande knop te klikken kun jij het huishoudboekje downloaden. Ook hebben wij voor de zekerheid een tekstlinkje eronder geplaatst.

Download huishoudboekje

Zie je hierboven geen knop? Klik dan hier om het huishoudboekje te downloaden.

Uitleg Huishoudboekje

In ons huishoudboekje vind je op de eerste pagina een jaaroverzicht. Hierin zie je wat je per maand hebt uitgegeven en wat er is binnengekomen. De volgende tabbladen zijn de maandoverzichten met exact dezelfde mogelijkheden, maar dan per maand. Ik denk dat alles zich vanzelf wel wijst. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

DELEN
Vorig artikelDebiteuren en Crediteuren
Volgend artikelBalans, Activa en Passiva

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here