Online boekhouden klein vergelijken

Online boekhouden klein

Ook de kleinere bedrijven stappen steeds vaker over naar online boekhouden. Dit komt doordat zij de voordelen er van vinden. Zo heb je altijd en overal toegang tot je boekhouding en heb je geen vaste computer meer nodig of back-ups. Dit wordt namelijk allemaal voor je geregeld. Uiteraard zijn er veel meer voordelen, maar die kun je rustig hier lezen. Wil je online boekhoudprogramma’s klein vergelijken? Dan hebben wij hieronder de beste aanbieders voor je op een rijtje gezet. De meeste pakketten kun je eerst gratis proberen voordat je abonnement aangaat, dus maak hier gebruik van.

Online boekhouden voor kleine bedrijven

Van klein naar MKB

Het fijne van deze online boekhoudprogramma’s is dat de programma’s met je mee kunnen groeien. Zo vind je hier aanbieders terug die zowel een pakket aanbiedt voor de ZZP’er als voor het MKB. Zo kun je met een kleine onderneming dus rustig groeien, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over je boekhouding. Dit wordt namelijk veilig bewaard.

Online boekhouden klein of ZZP?

Sommige bedrijven kunnen met een online boekhoudprogramma voor ZZP’ers uit de voeten. Het grootste verschil is voornamelijk met hoeveel personen jij toegang wilt hebben tot de administratie. Daarnaast kun je bij online boekhouden klein ook meerdere administraties aanmaken, voor als je bijvoorbeeld meerdere BV’s hebt. Met een boekhoudprogramma voor ZZP’er zit je vast aan 1 administratie. Is dit voor jou voldoende? Dan kan je ook kiezen voor een pakket voor ZZP’ers.

Meerdere gebruikersrollen

Online boekhouden voor een kleine onderneming is net wat anders dan online boekhouden voor een ZZP’er. Ondanks dat je een kleine onderneming hebt, zijn er wel meerdere gebruikers die toegang willen tot de boekhouding. Zo wil de werkgever de financiĆ«le situatie in kaart kunnen brengen terwijl de boekhouder de administratie bijhoudt. Zo zijn er verschillende gebruikersrollen beschikbaar, wat vaak niet nodig is bij een eenmanszaak.